Internationale conferentie in het halfrond van het Provinciehuis Gent n.a.v. 20 jaar Erasmus Student Network (ESN) Internationale conferentie in het halfrond van het Provinciehuis Gent n.a.v. 20 jaar Erasmus Student Network (ESN) Internationale conferentie in het halfrond van het Provinciehuis: toespraak door Maarten Coertjens (European Youth Forum) Internationale conferentie in het halfrond van het Provinciehuis Gent n.a.v. 20 jaar Erasmus Student Network (ESN) Slotwoord door rector UGent Paul Van Cauwenberge tijdens de internationale verjaardagsconferentie van het ESN Slotwoord door rector UGent Paul Van Cauwenberge tijdens de internationale verjaardagsconferentie van het ESN 20 jaar Erasmus Student Network (ESN), internationale conferentie in het halfrond van het Provinciehuis Gent Slotwoord door rector UGent Paul Van Cauwenberge tijdens de internationale verjaardagsconferentie van het ESN Internationale verjaardagsconferentie van het ESN in het halfrond van het Provinciehuis: op voorgrond vlnr. Magda Kirsch (EPOS) en rector Paul Van Cauwenberge Afsluiter van de internationale verjaardagsconferentie van het ESN: studenten uit België, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland zingen het ESN-lied Internationale conferentie in het halfrond van het Provinciehuis Gent n.a.v. 20 jaar Erasmus Student Network (ESN) Afsluiter van de internationale verjaardagsconferentie van het ESN: studenten uit België, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland brengen het ESN-lied Afsluiter van de internationale verjaardagsconferentie van het ESN: studenten uit België, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland zingen het ESN-lied Afsluiter van de internationale verjaardagsconferentie van het ESN: studenten uit België, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland zingen het ESN-lied Afsluiter van de internationale verjaardagsconferentie van het ESN: studenten uit België, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland zingen het ESN-lied Internationale conferentie in het halfrond van het Provinciehuis Gent n.a.v. 20 jaar Erasmus Student Network (ESN) Internationale conferentie in het halfrond van het Provinciehuis Gent n.a.v. 20 jaar Erasmus Student Network (ESN): op voorgrond rector Paul Van Cauwenberge Afsluiter door Nick Andries, hoofdorganisator van ESN Celebrates Internationale conferentie in het halfrond van het Provinciehuis Gent n.a.v. 20 jaar Erasmus Student Network (ESN) Internationale conferentie in het halfrond van het Provinciehuis Gent n.a.v. 20 jaar Erasmus Student Network (ESN)