Gespreksavond met Erwin Mortier en Paul Verhaeghe in de reeks 'Lezen in tijden van zorgzaamheid' (68 foto's)

25 mei 2022


Faculteiten Letteren en Wijsbegeerte, Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen en Psychologie en Pedagogische Wetenschappen organiseerden een reeks van zes gespreksavonden in De Krook: Lezen in tijden van zorgzaamheid. Experten uit de wereld van de zorg en van de literatuur gingen met elkaar op zoek naar manieren waarop beide disciplines elkaar kunnen vin…

... Meer lezen...


Faculteiten Letteren en Wijsbegeerte, Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen en Psychologie en Pedagogische Wetenschappen organiseerden een reeks van zes gespreksavonden in De Krook: Lezen in tijden van zorgzaamheid. Experten uit de wereld van de zorg en van de literatuur gingen met elkaar op zoek naar manieren waarop beide disciplines elkaar kunnen vinden en versterken. Ze hadden het over volgende thema’s: gevoelens en praktijken van rouw, het omgaan met ouderdom, de troost van het lezen, contacten met mensen uit andere culturen, de identiteit van buitenstaanders.


Erwin Mortier, Paul Verhaeghe en moderator Jürgen Pieters sloten de reeks af op 25 mei 2022 onder het motto 'Lezen in tijden van eenzaamheid'.


Meer info.

Minder lezen...